Galatasaray Üniversitesi'nde Rektörlük Seçimi

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Galatasaray Üniversitesi'nde Rektörlük Seçimi

okundu

Galatasaray üniversitesi'nde yapılacak rektörlük seçiminde Prof Bayraktar, Prof İnsel ve Prof Tolga yarışacak 140 üye oy kullanacak

Galatasaray üniversitesi'ni (GSü), yeni rektör seçimi heyecanı sardı

Galatasaray üniversitesi'nde yarın yapılacak rektörlük seçiminde Prof Dr Köksal Bayraktar, Prof Dr Ahmet İnsel ve Prof Dr Ethem Tolga yarışacak Yaklaşık 140 öğretim üyesi, Prof Dr Duygun Yarsuvat'tan boşalacak rektörlük koltuğu için oy kullanacakMektup gönderdiler

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof Dr Köksal Bayraktar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Başkanı Prof Dr Ahmet İnsel ve Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof Dr Ethem Tolga'nın adaylığını açıkladığı rektörlük seçiminde, yalnızca yardımcı doçent ve üzerindeki unvanlara sahip öğretim üyeleri oy kullanabilecek

Seçim çalışmaları süresince, öğretim üyeleriyle toplantılar yapan adaylar, üyelere projelerini anlattıkları birer mektup gönderdiProgramlar açıklandı

Rektörlük seçimine katılan adaylar şöyle konuştu:

-Köksal Bayraktar: Kampus içinde büyük problemler var İlerlemek için öğrencilerle, öğretim üyeleriyle hatta yönetimle birlikte hareket etmek zorundayız Katılımcı yönetim diye buna denir

- Ahmet İnsel: çalışma ve sosyal yaşamla ilgili konular, oluşturulacak çalışma ve Sosyal Yaşam Komisyonu'nda tartışılacak üniversiteye girememiş insanların da üniversitedeki öğrenim faaliyetlerinden yararlanması için eğitim merkezi kurulmalı

- Ethem Tolga: öğrencilerin kendi konularıyla ilgili karar alma süreçlerine katılmaları gerekiyor öğrenci temsilcileri de üniversite yönetim kurullarına davet edilebilirkaynak:egitim gazetesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com