|
|
Konu Araçları |
sorueliza test sonuçları anti hbc ig g pozitif ne demek |
Soru:"Eliza Test Sonuçları Anti Hbc İg G Pozitif Ne Demek?" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Eliza Test Sonuçları Anti Hbc İg G Pozitif Ne Demek?"hocam kolay gelsin tesadüfen test yaptırdımbu testte karaciğer değerlerim alt 171 ast 59 çıktı ve daha sonra enfeksiyon hastalıkları uzmanına gittim yaklaşık on gün sonra ve tekrar test yapıldı ve buradada ast 62 alt 123 çıktıbirde elıza testi yaptıburadada sonuç hbsag 03 negatif antıhcv 01 negatif antı hbs 200 antıhbcıgg 169 pozitif çıktıve beni ultrasona gönderdi3 mart 2009 tariğine ultrasona randevu aldımama birinden öğrendiğim kadarıyla hbsag negatif antı hbclgg pozitif sonucu çıkmazmış bu test için yanlış olmuş diyorsizden öğrenmek istediğim beni bu konuda bilgilendirmeniz ve test yanlış değil ise bu sonuçları yorumlamanızayıracağınız zaman için şimdiden çok teşekkür ederim DoçDr Yusuf AKCAN 26 11:12:19 Anti HBc IgG tek başına pozitif olabilir çok uzun süre hepatit b geçirdiğinizi ve atlattığınızı gösterirdolayısıyla, karaciğer enzim yüksekliğinin diğer sebepleri açısından araştırılmanızı öneririm aşağıdaki linklerden bunları öğrenebilirsinizsağlıcakla Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|