![]() |
Soru:"Eliza Test Sonuçları Anti Hbc İg G Pozitif Ne Demek?"
hocam kolay gelsin tesadüfen test yaptırdım.bu testte karaciğer değerlerim alt 171 ast 59 çıktı ve daha sonra enfeksiyon hastalıkları uzmanına gittim yaklaşık on gün sonra ve tekrar test yapıldı ve buradada ast 62 alt 123 çıktı.birde elıza testi yaptı.buradada sonuç hbsag 0.3 negatif antıhcv 0.1 negatif antı hbs 2.00 antıhbcıgg 1.69 pozitif çıktı.ve beni ultrasona gönderdi.3 mart 2009 tariğine ultrasona randevu aldım.ama birinden öğrendiğim kadarıyla hbsag negatif antı hbclgg pozitif sonucu çıkmazmış bu test için yanlış olmuş diyor.sizden öğrenmek istediğim beni bu konuda bilgilendirmeniz ve test yanlış değil ise bu sonuçları yorumlamanız.ayıracağınız zaman için şimdiden çok teşekkür ederim. Doç.Dr. Yusuf AKCAN 26. 11:12:19 Anti HBc IgG tek başına pozitif olabilir. çok uzun süre hepatit b geçirdiğinizi ve atlattığınızı gösterir.dolayısıyla, karaciğer enzim yüksekliğinin diğer sebepleri açısından araştırılmanızı öneririm. aşağıdaki linklerden bunları öğrenebilirsiniz.sağlıcakla.. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |