Mai Piyazı Tarifi |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mai Piyazı Tarifi[/b] Malzemeler • 1 su bardağı maş, • 3?4 tane yeşil soğan, • 3?4 tane yeşil sarımsak, • 1 demet maydanoz, • 1 yemek kaşığı kırmızı biber, • 1 limon, • Tuz, • Yeteri kadar su Tarif Maş, üzerini geçecek kadar su olan bir tencerede yumuşayıncaya kadar haşlanır Haşlanan maşın suyu süzülür İçine ince kıyılmış soğan, sarımsak ve maydanoz konup karıştırılır, karışımın içine 1 limon suyu, zeytinyağı ve kırmızı biber ve yeterince tuz eklenerek karıştırılır ve servise sunulur |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|