![]() |
Kayseri Usulü Gül Mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayseri Usulü Gül MantıMalzemeler: Hamuru için: 2 adet yumurta, 500 gr un, 1 lt et suyu, 2 yemek kaşığı salça, su, tuz İç için: 750 gr kıyma, 1 adet soğan, 2 ? 4 yaprak adaçayı, 1 demet maydanoz, karabiber, kırmızı biber, fesleğen, kekik, kimyon, tuz, yağlamak için tereyağı Pişirme Süresi: 45 dakika 6 Kişilik Hazırlanışı: Yumurta, tuz ve unu karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|