Biberiyeli Kaburga |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biberiyeli Kaburga![]() 4 kişilik ![]() ![]() 500 gr kuzu kaburga 1 çay bardağı zeytinyağı 3 yemek kaşığı acı sos 2~3 dal taze biberiye 8 küçük sarı biber 12 kiraz domates 2 soğan Tuz Karabiber Biberiyeli kaburga: Zeytinyağı, tuz, karabiber, acı sos ve biberiye yapraklarını geniş bir kaseye alıp karıştırın Kaburgaları ekleyip iyice karıştırın ve üzerini örterek en az 3 saat buzdolabında bekletin Soğanların kabuklarını soyup 1 cm kalınlığında doğrayın Kiraz domatesleri çöp şişlere dizin Kaburgaları sostan alıp elektrikli ızgara üzerinde ara ara çevirerek kızarıncaya kadar pişirin Soğan, biber ve domatesleri de ızgarada pişirip servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|