Salçalı Tavuk Göğsü

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Salçalı Tavuk Göğsü





Malzemeler:
3 tavuk göğsü
3 domates
2 kaşık salça
sarımsak
2 dal yeşil soğan
sıvı yağ
Yarım demet
maydanoz
Acı biber, tuz

Yapılışı:
Kemiksiz tavuk göğüsleri ortadan ikiye bölünür ve haşlanır
Genişçe bir tavaya iki kaşık sıvı yağ, ince ince doğranmış soğan, acı biber ve sarımsaklar alınıp kavrulur Doğranmış domatesler de eklenip kavurmaya devam edilir Bir su bardağı tavuk suyu eklenmiş salça ve tuzu ilave edilir Haşlanıp süzülen tavuk göğüsleri tavaya alınıp kısık ateşte 5 dakika pişirilir Ocaktan alındıktan sonra maydanoz yapraklanyla süslenip sıcak servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.