Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Tatlı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
beyaz, frambuaz, reçelli, tatlı

Frambuaz Reçelli Beyaz Tatlı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Frambuaz Reçelli Beyaz Tatlı





Frambuaz reçeli
4 su bardağı krema
200 gr toz şeker
15 gr yaprak jelatin
1 paket vanilya
2 kivi
3 şeftali

Frambuaz reçelli beyaz tatlı:
Yaprak jelatinleri soğuk su dolu bir kapta ıslatıp yumuşaması için bekletin Meyveleri soyup zar şeklinde kesin Krema, şeker ve vanilyayı bir tencerede sürekli karıştırarak bir taşım kaynayıncaya kadar pişirin Ocaktan alıp yumuşamış jelatinleri avucunuzda sıkarak karışıma ilave edin Bir tahta kaşık yardımıyla jelatinler tamamen eriyinceye kadar karıştırın Ilınmaya bırakın Dikdörtgen bir kek kalıbının içine ılınmış karışımın dörtte birini dökün Bu şekilde 15 dakika bekletin ve üzerine ince dilimlenmiş meyvelerin yarısını dizin Bu işlemi malzeme bitene kadar tekrarlayın Buzdolabında en az 2 saat bekletin Frambuaz reçeli ve şeftali dilimleriyle süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.