Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamuruna, levrek, milföy, sarılı

Milföy Hamuruna Sarılı Levrek

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Hamuruna Sarılı Levrek





150 gr levrek
1 milföy hamuru
5 mantar
1 kurutulmuş domates
1 dal taze adaçayı
1 su bardağı domates sos
20 gr enginar kalbi

Milföy hamuruna sarılı levrek:
Kızgın tavada levreği hafifçe kızartın Levreği milföy hamuruna sarıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın 180 dereceye ayarlı fırında 8 dakika pişirin

Bir tavada ufak doğranmış mantar ile adaçayını soteleyin Servis tabağına yerleştirin Üzerine milföyde levreği alıp kurutulmuş domates ile süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.