ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Milföy Hamuruna Sarılı Levrek (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=241244)

Prof. Dr. Sinsi 07-16-2012 10:03 PM

Milföy Hamuruna Sarılı Levrek
 
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

150 gr levrek
1 milföy hamuru
5 mantar
1 kurutulmuş domates
1 dal taze adaçayı
1 su bardağı domates sos
20 gr enginar kalbi

Milföy hamuruna sarılı levrek:
Kızgın tavada levreği hafifçe kızartın. Levreği milföy hamuruna sarıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. 180 dereceye ayarlı fırında 8 dakika pişirin.

Bir tavada ufak doğranmış mantar ile adaçayını soteleyin. Servis tabağına yerleştirin. Üzerine milföyde levreği alıp kurutulmuş domates ile süsleyerek servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.