![]() |
Osso Buco (İtalya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osso Buco (İtalya)![]() 6 ince kesilmiş ilikli kemik 3 patates 2 soğan 2 kereviz 2 diş sarımsak 1 havuç 3 domates Tuz Osso Buco (Sebzeli ilik): İlikli kemiklerin her iki tarafını tuzlayıp, iyice ısıttığınız tavada önlü arkalı 5 dakika pişirin ![]() ![]() Patateslerin kabuklarını soyup küp doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 150 dereceye ayarlı fırında 3 saat pişirip sıcak servis yapın ![]() İsteğe göre yemeğinizi fırına vermeden önce üzerine yarım çay bardağı kırmızı şarap dökebilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|