Başımdan Geçen Gerçek Ve Korkunç Bir Olay!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başımdan Geçen Gerçek Ve Korkunç Bir Olay!

arkadaşlar size başıma gelen gerçek bi olayı anlatacağım

ben telefoncuda çalışıyorumofis kamera sistemiyle korunuyordubirgün ofiste tek başıma kaldımpatronun oğlunun bilgisayarına gittimkamera ordan izleniyorduamacım kameralar değildiinternete falan girmektiama kameralara bir göz ucu bakmıştımbakmaz olaydım herşey öle başladı

kameralarda üst katta bir şeyin (insan gibi) yerde oturduğunu gördüm fazla net değildi sadece yarısı çıkıyordutitreyip duruyorduben bir dilenci sandımve çılgın gibi yukarı çıktımbir insan neden korkularının üstüne gidiyor ozaman anladım (meraktan)gittiğimde yerinde yoktu çok şaşırdımaşağı indim baktım kameralarda hala o şey gözüküyorduyine çıktım yine yoktuama aşağı inerken arkamdan bişey sırtıma dokundudöndüm bir adam eski elbiselerle karşımda duruyordukimsiniz dedim ben ben die sayıkladı ben bana bir su ver dediiyide yukarda ne işiniz var ne zaman çıktınız dedimbana öyle bir baktıki korkmamak elde değilo sırada yan dükkanda çalışan abi seslendi banaona doğru çabucak koşarak indimyukarda biri var dedim çıktık birlikte kimse yoktuçok koktumkameralara bakalım dedimbaktık orda da bişey yoktuişten izin aldım şok olmuştum eve gitmek için otobüse bindimgiderken baktımki o adam yere oturmuş bana bakıyordubu olayı anneme falan anlattımtanıdık bir hocaya gittiler muska falan yaptılarondan sonra hiç korkmuyorum hiç gelmedi bana

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com