![]() |
Başımdan Geçen Gerçek Ve Korkunç Bir Olay!
arkadaşlar size başıma gelen gerçek bi olayı anlatacağım.
ben telefoncuda çalışıyorum.ofis kamera sistemiyle korunuyordu.birgün ofiste tek başıma kaldım.patronun oğlunun bilgisayarına gittim.kamera ordan izleniyordu.amacım kameralar değildi.internete falan girmekti.ama kameralara bir göz ucu bakmıştım.bakmaz olaydım herşey öle başladı. kameralarda üst katta bir şeyin (insan gibi) yerde oturduğunu gördüm. fazla net değildi sadece yarısı çıkıyordu.titreyip duruyordu.ben bir dilenci sandım.ve çılgın gibi yukarı çıktım.bir insan neden korkularının üstüne gidiyor ozaman anladım (meraktan).gittiğimde yerinde yoktu .çok şaşırdım.aşağı indim baktım kameralarda hala o şey gözüküyordu.yine çıktım yine yoktu.ama aşağı inerken arkamdan bişey sırtıma dokundu.döndüm bir adam eski elbiselerle karşımda duruyordu.kimsiniz dedim ben ben die sayıkladı ben bana bir su ver dedi.iyide yukarda ne işiniz var ne zaman çıktınız dedim.bana öyle bir baktıki korkmamak elde değil.o sırada yan dükkanda çalışan abi seslendi bana.ona doğru çabucak koşarak indim.yukarda biri var dedim çıktık birlikte kimse yoktu.çok koktum.kameralara bakalım dedim.baktık orda da bişey yoktu.işten izin aldım şok olmuştum eve gitmek için otobüse bindim.giderken baktımki o adam yere oturmuş bana bakıyordu.bu olayı anneme falan anlattım.tanıdık bir hocaya gittiler muska falan yaptılar.ondan sonra hiç korkmuyorum hiç gelmedi bana. |