![]() |
İsviçre Usulü Mereng |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsviçre Usulü Merengİsviçre Usulü Mereng Tarifi - İsviçre Usulü Mereng Nasıl Yapılır - İsviçre Usulü Mereng Malzemeleri İsviçre Usulü Mereng 3 yumurtanın akı 175 gr (3/4 su bardağı) toz şeker Büyük bir kasede, yumurta aklarını yumurta teli yada elektrikli çırpıcıyla kar haline getiriniz ![]() ![]() ![]() Büyük bir madeni kaşıkla, kalan şekeri yavaşça, yumurta akına katarak, merenginizi dilediğiniz zaman kullanınız ![]() Not: isviçre usulü mereng, kabuk yapımında kullanılır ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|