![]() |
İsviçre Usulü Mereng
İsviçre Usulü Mereng Tarifi - İsviçre Usulü Mereng Nasıl Yapılır - İsviçre Usulü Mereng Malzemeleri
İsviçre Usulü Mereng 3 yumurtanın akı 175 gr (3/4 su bardağı) toz şeker Büyük bir kasede, yumurta aklarını yumurta teli yada elektrikli çırpıcıyla kar haline getiriniz. 2 çorba kaşığı şeker katıp, 1 dakika, sert ve parlak olana kadar dövünüz. (Kaseyi ters yüz çevirdiğinizde, yumurta akı dökülmemelidir.) Büyük bir madeni kaşıkla, kalan şekeri yavaşça, yumurta akına katarak, merenginizi dilediğiniz zaman kullanınız. Not: isviçre usulü mereng, kabuk yapımında kullanılır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.