Kabak Pidesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabak PidesiMalzemeler : • 4 adet yufka • 1,5 kg tatlı kabağı • 5 su bardağı toz seker • 3 su bardağı su • 1/2 su bardağı sıvıyağ Hazırlanışı: Tatlı kabagını rendeleyin yufkaları düz bir zemin üzerine serin Içine rendelenmis kabak ve 1 su bardagı sekeri serpin iki kasık sıvı yag gezdirin Yufkayı her iki tarafından rulo seklinde sarın dilediginiz büyüklükte keserek tepsiye yerlestirin Üstüne yag sürüp fırına verin![]() altı üstü kızarana kadar pisirin serbetini hazırlayıp ılık olarak üstüne dökün Cevizle süsleyip servis yapabilirsiniz![]() alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|