Pirzola Çatısı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pirzola Çatısı



MALZEMELER


16 adet kalem pirzola

2 sap biberiye

2 yemek kaşığı sıvıyağ

1 tatlı kaşığı tane karabiber


Püre için:


6 adet patates

1 yemek kaşığı margarin

1 yemek kaşığı un

2 su bardağı süt

1 su bardağı rendelenmiş kaşar rendesi

Tuz




HAZIRLANIŞI


Kalem pirzolayı 1 yemek kaşığı sıvıyağda kavurun Ateş kısık olmalı Pirzolalar suyunu bırakıp çekince biberiye, tane karabiber ve tuz ekleyip kızartmaya devam edin 3 bardak sıcak su ekleyip 45-50 dakika pişirin

Soyduğunuz patatesi tencereye koyun, üstünü kapatacak kadar su ilave edin Patates haşlanınca, suyuyla birlikte blenderda ezin


Tencereye 1 yemek kaşığı margarin ve un koyun Unu pembeleşene kadar kavurun Patates püresi, 1 su bardağı süt, rendelenmiş kaşar peyniri ve tuz koyup bir taşım kaynatın Servis tabağına patates püresini koyup üstüne eti sosuyla birlikte koyun Sıcak servis yapın





alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.