Etli Kuru Bamya

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Kuru Bamya



Etli Kuru Bamya Tarifi - Etli Kuru Bamya Nasıl Yapılır - Etli Kuru Bamya Malzemeleri


Malzemeler:


50 gr kuru bamya

100 gr Kuşbaşı kuzu eti

1 adet orta boy soğan

1 diş sarımsak

1 yemek kasığı domates & biber karışık salça

2 yemek kaşığı tereyağı

2 litre su

Tuz karabiber


bamyaları haşlamak için 1 kahve fincanı sirke


Yapılışı:


1- Bamyaları ipinden çıkarın, tencereye alarak 1 litre su ilave edin 1 fincan sirkeyi ekleyerek bamyalar yumuşayana kadar pişirin

2- Soğanı ve sarımsağı yemeklik doğrayın, tereyağında hafifçe pembeleşinceye kadar kavurun Kuşbaşı etleri tencereye alın, suyunu salıp çekinceye kadar kavurun

3- Salçayı ilave ederek 30 sn daha kavurun ve bamyaları ekleyin

4- 1 litre suyu ilave ederek karıştırın Su kaynayana kadar harlı, kaynadıktan sonra ise kısık ateşte 30 dakika kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.