Pane Edilmiş Kekikli Biftek |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pane Edilmiş Kekikli Biftekbiftek nasıl pişirilir - biftek pişirme usulleri - marine biftek nasıl hazırlanır - pane harcı ile biftek hazırlanması Malzemeler: 4 adet biftek (400 gr) 1 paket Knorr Pane Harcı 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı soğuk su 1 tatlı kaşığı kekik 2 adet patates 1 adet limon Yeteri kadar tuz ve karabiber Hazırlanışı: 1 Patatesleri parmak şekilinde doğrayın Limon suyu, tuz ve kekik ile marine edip yağlanmış fırın tepsisine dizin Önceden 185 derecede ısıttığınız fırında patateslerin üzerleri kızarana kadar pişirin 2 Parmak patatesler fırında pişerken biftekleri ince şekilde dövün 3 Dövülmüş olan bifteklerin üzerine tuz, kekik ve karabiber serpin 4 Biftekleri rulo yapıp suya batırın Daha sonra Knorr Pane Harcı’na bulayıp, kızgın yağda kızartın Pane bifteklerin ortasını kesip içine kızarmış patatesleri dizin, sıcak olarak servis edin alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|