Kuru Kayısılı Hindi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuru Kayısılı HindiKuru Kayısılı Hindi Tarifi - Kuru Kayısılı Hindi Yapılışı - Kuru Kayısılı Hindi Nasıl Yapılır - Banvit Kuru Kayısılı Hindi ![]() İçindekiler: 2 paket Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet büyük boy soğan (dilimlenmiş) 2 tatlı kaşığı un 2 tatlı kaşığı kimyon 2 tatlı kaşığı kişniş 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber 500 ml tavuk suyu 12 adet kuru kayısı Karabiber (arzu edilen miktarda) Derin bir tavada yağın yarısını ısıtıp, etleri hızlı ateşte 5 dak karıştırarak soteleyin ve tavadan alın![]() Tavaya kalan yağ ve soğanları koyup, soğanlar kahverengileşinceye kadar soteleyin, un ve baharatları katıp, karıştırarak 1-2 dak pişirin Etleri tekrar tavaya alıp harmanlayın![]() Tavuk suyunu karıştırarak, azar azar ilave edin ve kaynama noktasına getirip kısık ateşte 10 dak pişirin![]() Kayısıları ilave edip 15 dak daha kaynatın![]() Karabiber serperek servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|