Kocaeli Yöresi Çerkez Tavuğu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kocaeli Yöresi Çerkez Tavuğuçerkez tavuğu nasıl yapılır - çerkez tavuğu tarifiİyice temizlenmiş ve tütsülenmiş bir tavuk suda haşlanır Soğuduktan sonra etler küçük parçalara ayrılarak servis tabağına konur ![]() Ayrıca iki bardak ceviz içi ıslatılıp sıkılmış kuru ekmek, tuz, biber ve iki kaşık zeytinyağı ile yoğrulur ![]() Hazırlanan hamur tavuk suyu ile boza kıvamına getirilir ve tavuk etlerinin üzerine konur Üstüne de kırmızı biberli ceviz yağı gezdirilir ve maydanozla süs yapılır ![]() alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|