![]() |
Zeytinyağlı Çalı Fasulye Bastı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Çalı Fasulye Bastızeykinyağlı fasulye nasıl pişirilir - fasulye pişirme - çalı fasulyesi nasıl pişirilir Malzeme 1 kg ![]() 1,5 çay bardağı Altın Hasat Zeytinyağı 3 adet soğan (Soyulmuş, yuvarlak kesilmiş veya bütün) 4 adet domates (Kabuğu soyulup, kare doğranmış) 1 çorba kaşığı şeker Tuz Su Hazırlanışı • Fasulyelerin uçlarını keserek, kılçıklarını ayıklayın ![]() ![]() • Tencerede Altın Hasat zeytinyağını kızdırın ![]() ![]() • Fasulyeler biraz yumuşadıktan sonra domatesleri koyup, bir iki karışımdan sonra tuzunu ve şekerini ilave edin ![]() • 2 dakika karışımla suyunu fasulye seviyesinde koyup, kaynatın ![]() • Lezzetini kontrol edin ![]() ![]() • Soğuduktan sonra alt üst çevirip, maydanoz ile süsleyerek servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|