Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz-1 |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz-1Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz Tarifi - Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz Malzemeleri 4 adet ayva 1 adet soğan 2 adet orta boy kereviz 1 adet havuç 1 çay bardağı zeytinyağı Tuz 1 çorba kaşığı toz şeker 1 limon suyu Dereotu Ayvaları ortadan ikiye bölün Çekirdek yataklarını çıkaran, kabuklarını soyun ve bir tencereye dizin Üzerine yağın yarısını koyun ve limonun yarısını sıkın Ayvalar yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin Soğutun ve servis tabağına alın Diğer tencerede soğanı, kalan yağla soteleyin Küp doğranmış kerevizi ve havucu ilave edin Tuzu şekeri, kalan limon suyunu ekleyin Hiç su koymadan kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin Soğutun ve ayvaların ortasına doldurun Üzerine dereotu koyun, sızma zeytinyağı ve limon suyu gezdirin Servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|