Kırmızı Soğan Turşusu |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kırmızı Soğan TurşusuKırmızı Soğan Turşusu,Kırmızı Soğan Turşusunun Yapılışı,Kırmızı Soğan Turşusu Tarifi Malzemeler: 1 poşet Turşukur 1 litre su 200 ml (2 çay bardağı) sirke 1 kg kırmızı soğan Hazırlanışı: 1 litre suyu kaynatıp ocaktan alın İçine turşukur poşetini boşaltıp karıştırarak eritin ve soğumaya bırakın Soğanları ayıklayıp dörde kesin ve kavanozlara doldurun Soğuyan turşu suyuna 2 çay bardağı sirkeyi ekleyin Kepçe ile kavanozları ağzına kadar hazırladığınız turşu suyu ile doldurun Kapaklarını sıkıca kapatın Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığı almayan ortamda bekletin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|