Cumberland Sosu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cumberland Sosu



Malzemeler ( 4 kişi için )


1 Adet portakal

6 Adet arpacık soğanı turşusu

5 Kahve kaşığı Frenk üzümü marmeladı

1 Kahve kaşığı Pul biber

5 Çorba kaşığı Kırmızı şarap

2 Kahve kaşığı Hardal

Yarım Kahve kaşığı Zencefil

1 Kahve kaşığı Tuz

Hazırlanışı:


Portakal kabukları çok ince soyulur kibrit büyüklüğünde parçalara kesilir, portakalın suyu çıkarılarak bir tarafa konur Arpacık soğanı turşuları ince ince kıyılır Frenk üzümü marmeladı, hardal, tuz, zencefil ve pul biber birbirleri ile karıştırılıp porselen bir kaba konur Sonra karışıma sırası ile portakal suyu ve şarap eklenirken durmadan karıştırılır En sonunda soğan turşuları ve portakal kabukları sosa eklenip harmanlandıktan sonra servise sunulur Kullanıldığı yerler : Soğuk ve kızartma av etleri

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.