Pesto Sos |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pesto SosPesto Sos Tarifi - Pesto Sos Nasıl Yapılır - Pesto Sos Malzemeleri Malzeme Listesi 1 Demet Fesleğen 1,5 Çay Bardağı Parmesan Peyniri 1,5 Çay Bardağı Zeytinyağı 2 Yemek Kaşığı Çamfıstığı 3 Diş Sarımsak Pesto (Fesleğen) Sos Nasıl Yapılır? 1 Fesleğenlerin saplarındaki sert kısımları ayıklayarak suyunun iyice süzülmesi için süzgeçte bekletin 2 Yıkanmış ve suyu süzülmüş fesleğen yapraklarını mutfak robotuna koyarak iyice öğütün 3 Sarımsağı havanda iyice dövün 4 Parmesan peynirini, fıstıkları ve dövülmüş sarımsağı da robota koyarak iyice öğütün 5 Son olarak sosa zeytinyağı dökerek tahta bir kaşıkla iyice karıştırarak kavanoza doldurun 6 Sos bir hafta kadar buzdolabında, birkaç ay ise derin dondurucuda saklanabilir 7 Kanepe yapımında, salata ya da makarna sosu olarak kullanabilirsiniz Afiyet Olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|