Beşamelli Kereviz |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşamelli Kerevizmalzemeler 2 AdKereviz Kirmizibiber 1 Limonsuyu 1 Bardak Krema 5 Kasik Un 2 Kasik Tereyagi 1 Bardak Süt Kasar Rendesi Tuz Karabiber tarifi Kerevizler temizlenir, iri iri rendelenir Limon suyu ile islatilir Kremanin yarisi eklenir, orta ateste diri kalacak sekilde pisirilir Un tereyaginda hafifce kavrulur Sütü ekleyip karistirilir Kremanin kalani, tuz, hindistancevizi eklenip 2-3 dakika pisirilir Kereviz kirmizi biberle karistirilip firin kabina yayilir Üzerine besamel sosu döküp kasar rendelenerek isitilmis firinda 10-15 dakika pisirilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|