Beşamelli Kereviz

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamelli Kereviz



malzemeler


2 AdKereviz

Kirmizibiber

1 Limonsuyu

1 Bardak Krema

5 Kasik Un

2 Kasik Tereyagi

1 Bardak Süt

Kasar Rendesi

Tuz

Karabiber

tarifi


Kerevizler temizlenir, iri iri rendelenir Limon suyu ile islatilir Kremanin yarisi eklenir, orta ateste diri kalacak sekilde pisirilir Un tereyaginda hafifce kavrulur Sütü ekleyip karistirilir Kremanin kalani, tuz, hindistancevizi eklenip 2-3 dakika pisirilir Kereviz kirmizi biberle karistirilip firin kabina yayilir Üzerine besamel sosu döküp kasar rendelenerek isitilmis firinda 10-15 dakika pisirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.