Soslu Sebze Kızartması |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soslu Sebze KızartmasıMALZEMELER 2 adet havuç 2 adet kabak 2 adet patlıcan 6 adet yeşil biber 1 adet küçük karnabahar 2 su bardağı mantar Kızartmak için: 3 adet yumurta 1 su bardağı un 2 tatlı kaşığı tozbiber 1 su bardağı sıvıyağ 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Sebzeleri yıkayıp süzün Kabakları, havuçları, patlıcanları ince ince ve uzunlamasına doğrayıp sütün içinde bekletin Karnabaharı 5 dakika haşlayın Yumurta, tozbiber ve tuzu çırpın Bir tabağa un koyun Sebzeleri önce yumurtalı karışıma, sonra una batırarak kızdırılmış yağda kızartın Yoğurt, sarmısak ve dereotunu karıştırın Sebzelerin yanında servis yapın alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|