Kıstırma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kıstırma



Kıstırma Tarifi - Kıstırma Yapılışı - Kıstırma Nasıl Yapılır - Malatya Usulü Kıstırma

Malzemeler:

1 kg patlıcan

300 gr keçi peyniri

1 tutam taze nane

Zeytinyağı


Yapılışı:

1 kilo patlıcan alacalı soyulur, enlemesine ikiye bölünür, tekrar boyuna ikiye bölünür, aralarına peynir dolduracak şekilde ortadan kesilir 300 gram keçi peyniri, 1 tutam ince kıyılmış naneyle karıştırılır, patlıcanların arasına doldurulur Peynirli patlıcanlar, zeytinyağında kızartılır, taze nane yapraklarıyla süslenir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.