Dereotlu Ciğer

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dereotlu Ciğer



Dereotlu Ciğer Tarifi - Dereotlu Ciğer Nasıl Yapılır - Dereotlu Ciğer Malzemeleri
Dereotlu Ciğer


Elif Korkmazel


1 adet ciğer

2-3 dal taze soğan

1/2 demet dereotu

1 diş sarmısak

1/2 çay kaşığı kimyon

1/2 çay kaşığı

Karabiber

Tuz

2-3 çorba kaşığı zeytinyağı


Ciğeri yaprak şeklinde dilimleyin Isıya dayanıklı fırın kabına yağlı bir kağıt serin, zeytinyağı ile yağlayın Ciğerleri yerleştirin Üzerlerine ve aralarına ince kıyılmış dereotu ile taze soğanları yayın Üzerine dövülmüş sarmısak, karabiber, kimyon ve tuz serpin 15-20 dakika kadar bekletin Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.