Cevizli Mengen Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cevizli Mengen Kebabı



Cevizli Mengen Kebabı Tarifi - Cevizli Mengen Kebabı Nasıl Yapılır - Cevizli Mengen Kebabı Malzemeleri


Cevizli Mengen Kebabı


6 kişilik

250 gram bonfile dilimleri

200 gram piliç göğsü

200 gram köfte

1 adet pide

150 gram süzme yoğurt

150 gram domates sosu

50 gram sivri biber

6 adet bıldırcın yumurtası

80 gram ceviz içi

2 çorba kaşığı ayçiçek yağı

2 çorba kaşığı tereyağı

Tuz

Karabiber


Pideyi ince ince doğrayın ve ayçiçek yağında sote edin Domates ve et suyu ilave ederek, tabaklara koyun Üzerine sarmısak ile karışmış yoğurt dökün Fileto şeklinde kesilmiş bonfile, piliç ve parmak şeklindeki köfteyi ızgara yapın

Sırayla yoğurdun üzerine dizin Kıyılmış ceviz içlerini serpiştirin Tereyağını da ekledikten sonra, pişmiş bıldırcın yumurtalarını üzerine koyarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.