![]() |
İspanaklı Somon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanaklı Somon![]() MALZEMESİ 4 parça somon 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı margarin 1 bardak ıspanak (kıyılmış) 2 diş sarmısak 1 yemek kaşığı mayonez 8 adet brüksel lahanası 2 adet havuç Dereotu Tuz Karabiber TARİF Somonları yıkayıp, sularını süzdürün ![]() ![]() ![]() Ispanakları 2 dakika kadar kaynar suda haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mayonez ve ince kıyılmış dereotunu 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla karıştırın ![]() ![]() ![]() Haşladığınız brüksel lahanası ve havuçlarla birlikte servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|