![]() |
Bademli Fener Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Fener BalığıMalzemeler: Yarım kg küp doğranmış fener balığı 1,5 çay bardağı iri dövülmüş badem 1 çay bardağı su 1 çay bardağı zeytinyağı 3 diş sarımsak 8-10 dal maydanoz Tuz Hazırlanışı: Fener balığı zeytinyağında nar gibi kızartılır ![]() Diğer tarafta badem, kıyılmış sarımsak, maydanoz, tuz ve su karıştırılır ![]() Tavada bulunan balığın üzerine dökülür ![]() Kısık ateşte 5 dakika kadar pişirilir ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|