Sardalya Soslu Tavuk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sardalya Soslu TavukSardalya Soslu Tavuk -Sardalya Soslu Tavuk Malzemeleri - Sardalya Soslu Tavuk Tarifi 4 kişilik MALZEMELER 4 tavukgöğsü filetosu 2 sardalya filetosu - salamura 1 demet maydanoz 1 çorba kaşığı limon suyu 2 diş sarmısak 2 küçük soğan 4 çorba kaşığı un 20 gr tereyağı 5 çorba kaşığı zeytinyağı 50 gr kapari karabiber tuz HAZIRLANIŞI Tavuk filetolarını una bulayıp yağda her iki tarafını 3-5 dakika orta sıcaklıktaki ateşte kızartın Maydanozların saplarını ayırın Sarımsak maydanoz soğan zeytinyağı ve kapariyi mutfak robotunda püre haline getirip; tuz biber ve limon suyu ekleyin![]() Filetoları ince ince dilimleyip üzerlerine hazırladığınız dökün ![]() İsteğe bağlı olarak kapari haşlanmış taze fasulye ve kızarmış küçük ekmek dilimleriyle servis yapabilirsiniz |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|