Fırında Kimyonlu Alabalık Tarifi |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Kimyonlu Alabalık Tarifialabalık nasıl pişirilir - tarçınlı alabalık - portakallı alabalıkMalzemeler 5 adet alabalık Tuz Taze çekilmiş karabiber 75 gr badem 75 gr kuru üzüm 1 çorba kaşığı zeytinyağ 1 çorba kaşığı margarin 1 çay kaşığı kimyon Çeyrek çay kaşığı hindistan cevizi Yarım çay kaşığı tarçın 1 adet portakal Yapılışı Alabalıkların içini dışını tuzlayınBademleride kaynar suya atıp biraz bekletip kabuklarını soyunSonra ikiye bölün Fırın kabının içine aliminyum folyo koyup balıkları yerleştirip üzerini folyo ile kapatın Fırını 180 dereceye getirin Bir tavada zeytinyağını kızdırınBademleri kızartınmargairini ilave edip üzümler kimyon hindistan cevizi rendesi tarçın ilave edip pişirin Bı sosu balıkların üzerine gezdirip fırında 20-25 dakika pişirin Portakala dilimleri ile servis edin alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|