Bademli Dil Balığı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bademli Dil BalığıBademli Dil Balığı Tarifi - Bademli Dil Balığı Yapılışı - Bademli Dil Balığı Nasıl Yapılır - Bademli Dil Balığı Malzemeleri Malzeme: 300 gr dil balığı 200 gram mantar 100 gr badem 15 gr Teremyağ 2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un 1 adet domates 2 yaprak marul 1 adet havuç yarım limon Kızartmak İçin : Yeteri kadar Bizim Ayçiçek Yağı Mantarları nemli bir bezle silip dilimleyin Dil balığının derisini soyun Kemikten sıyırıp, filetosunu çıkartın ve yıkayın Sıvıyağı derin bir tavada kızdırın Balığı una buladıktan sonra kızgın yağda kızartın Yapışmaz yüzeyli bir tavada Teremyağını eritip mantarları ve bütün badem içlerini kavurun Kızartmış olduğunuz balık etini de tavaya katarıp birkaç dakika daha kavurun Yeşillikler ve dilimlenmiş havuç ile harmanlanmış bir salata ile süsleyip sıcak servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|