![]() |
Kakaolu Doğum Günü Pastası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kakaolu Doğum Günü Pastası Tarifikakaolu pandispanya keki nasıl yapılır - kakaolu doğum günü pastası tarifi - pasta kreması tarifi Malzemeler 175 gr ![]() 300 gr ![]() 300 gr ![]() 2 paket vanilya 1 tutam tuz 6 yumurta 3 tatlı kaşığı kakao 400 gr ![]() 1 paket kabartma tozu 1/4 lt ![]() Ara katlar ve üzerini kaplamak için : 400 gr ![]() 200 gr ![]() 200 gr ![]() ![]() Yapılışı Fırınınızı 160 °C derecede ısıtmaya bırakın ![]() ![]() ![]() Bir kabın içersine Un+ Kakao + Kabartma tozunu eleyin ![]() Oda sıcaklığındaki margarin ile toz şekeri ve 1 tutam tuzu , şeker iyice eriyene ve krema kıvamına gelene kadar mixerle çırpın ![]() ![]() Yine oda sıcaklığındaki yumurtaları tek tek ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Sütün yarısını ekleyin, karıştırın ve kalan unun yarısını ekleyin ![]() ![]() Bu karışımı hemen kalıbınıza dökün ve fırınınızın alttan bir üst katına yerleştirin ve yaklaşık 1 saat pişirin ![]() Piştikten sonra soğutup katlara ayırıp arzu ettiğiniz şekilde kullanmaya hazır bir pandispanyanız olmuş olur ![]() Kremayı ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|