Tahnabur (Ayran Çorbası) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tahnabur (Ayran Çorbası)TAHNABUR (AYRAN ÇORBASI) Malzeme: 1 bardak Bugday 1 Orta boy kase yogurt 1 Demet maydanoz 1 Demet taze nane 1 tatli kasigi kuru nane Yeterince su ve tuz Hazırlanışı: Bir gece önceden islatilan bugdayi, yarisindan biraz fazla su ile doldurulmus tencerde tuzda ekleyerek yumusayincaya kadar haslayin Yogurdu derince bir kasede iyice çirpin Bir bardak su koyup karistirin Ince ince kiydiginiz naneyi , maydanozu kaynayan bugdayin içine atin Atesi söndürerek tencerenin kapagini kapatip 5 dk dinlendirin Sonra çirptiginiz yogurdu ilave edip karistirin![]() AFİYET OLSUN! |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|