Havuçlu Şehriye Çorbası |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Havuçlu Şehriye ÇorbasıMalzemeler 1 Adet Havuç 1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye 1 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Margarin 1 Çorba Kaşığı Un 6 Su Bardağı Su İnce Kıyılmış Maydanoz 1 Adet Limon Tuz Yemeğin Tarifi Margarini tavaya alıp eritin Soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin Üzerine 1 çorba kaşığı un serpin Birkaç dakika karıştırın 6 su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın Çorba kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin Piştikten sonra servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|