![]() |
Havuçlu Şehriye Çorbası
Malzemeler
1 Adet Havuç 1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye 1 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Margarin 1 Çorba Kaşığı Un 6 Su Bardağı Su İnce Kıyılmış Maydanoz 1 Adet Limon Tuz Yemeğin Tarifi Margarini tavaya alıp eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin. Üzerine 1 çorba kaşığı un serpin. Birkaç dakika karıştırın. 6 su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın. Çorba kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin. Piştikten sonra servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.