![]() |
Katıklı Çorba |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Katıklı ÇorbaMalzemeler 2 Su bardağı buğday 1 Demet dereotu 1 Kilo yoğurt Yarım su bardağı kuru fasulye Tuz, karabiber Hazırlanışı Fasulyeleri akşamdan ıslatın ![]() Ertesi gün suyunu değiştirip, haşlayın ![]() Buğdayı ayıklayın ve 6 su bardağı kaynar suda 1 saat bekletin ![]() Daha sonra 45 dakika haşlayın ve suyunu süzün ![]() Yoğurdu 1 su bardağı su ile çırparak karıştırın, tuz ve karabiber katıp ısıtın ![]() İçine haşladığınız bulguru ve fasulyeleri katın ![]() İncecik kıydığınız dereotu ile karıştırıp servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|