Aşlık Çorbası |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşlık ÇorbasıAşlık Çorbası Tarifi - Aşlık Çorbası Nasıl Yapılır - Aşlık Çorbası Malzemeleri AŞLIK ÇORBASI (Kemaliye Erzincan) Malzemeler: 2 su bardağı aşlık 5 su bardağı et suyu 1 yemek kaşığı yağ 1 yemek kaşığı salça domates kırmızı biber yeşil sivri biber küçük küçük doğranmış 1 avuç taze fasulye 1 su bardağı börülce reyhan tuz Yapılışı: Bütün bu malzemeler karıştırılır (Yağ, salça, biber daha önceden öldürülerek sokaraç yapılır) 2 taşım kaynatılır, 1 saat demlenmeye bırakılır Aşlıklar iyice açılana kadar tekrar pişirilir Çorba kıvamında olunca indirilir, sıcak servis yapılır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|