![]() |
Corba Cesitleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Corba CesitleriUn corbasi malzemeler: 1 su bardagi un 2,5 su bardagi kaynar süt 2,5 su bardagi kaynar su 2 yumurta sarisi ½ su bardagi krema 4 çorba kasigi tereyagi 1 çay kasigi tuz Yapilisi: Tereyagini eritince unu ekleyip sürekli karistirarak kavurun ![]() ![]() Baska bir kasede yumurta sarilarini çirpip kremayi ekleyerek iyice çirpin ![]() ![]() ![]() Çorbayi tel süzgeçten süzüp kaselere alip servis yapin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Corba Cesitleri |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Corba CesitleriSogan corbasi malzemeler: 4 büyük sogan 2 çorba kasigi un 4 su bardagi et suyu 6 çorba kasigi tereyagi Yapilisi: Orta boy bir tencerede yagi eritip soganlari ilave edin ![]() ![]() Tencereyi atesten alip tuz, biber ve unu ekleyip karistirin, yavas yavas ve sürekli karistirarak et suyunu katip yeniden atese oturtun ![]() ![]() Firin zigarasini kizdirin ![]() ![]() Tencereyi atesten alip francala dilimlerini çorbanin üstüne koyun, dilimlerin üzerine de rendelenmis peyniri serpin |
![]() |
![]() |
![]() |
Corba Cesitleri |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Corba CesitleriSebzeli sehriye corbasi malzemeler: 1 adet orta boy havuç 1 adet orta boy patates 1 kahve fincani tel sehriye 1 çorba kasigi salça 1/2 çorba kasigi margarin Yarim limon Kuru nane Tuz Yapilisi: Soyulmus havuç ve patatesi 2 su bardagi su ile yumusayincaya kadar haslayin ![]() ![]() Salçayi margarinle bir tencerede hafifçe kavurun ![]() ![]() ![]() Kaynayan salçali suya sehriyeleri ilave edip, yumusayincaya kadar pisirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|