pirzola pane

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

pirzola pane



Gereçler: 1 kg ( 14-15 kemik) pirzola
2 adet yumurta sarısı
1 büyük kahve fincanı süt
Tuz-biber
1 çay kaşığı küçük hindistancevizi rendesi 3/ 4 bardak galeta unu
1/ 2 demet maydanoz
1,5 su bardağı sıvıyağ
Yapılışı:
1 Pirzolanın üzerine tuz, biber, hindistancevizi serpin; yemek saatine yakın sütle karıştırılmış yumurta sarısına bastırıp galeta ununa bulayın
2 Pembe renkte kızartıp servis tabağına alın Pirzolaların saplarına alüminyum folyo sarın, ya da yağlı kağıt sarın Maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.