Fasulyeli Kanepe

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulyeli Kanepe



Malzemeler:

1,5 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı ince rendelenmiş kaşar peyniri
3 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
3 yemek kaşığı zeytinyağ
2 diş dövülmüş sarımsak
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 tatlı kaşığı kırmızı biber (arzuya göre acı)
1/2 limonun suyu
yeterince tuz
Hzırlanışı:

Fasulyeleri hamur gibi haşlayıp süzün Sıcak halde iken rondoya koyup yağ, tuz, limon ve sarımsak ilavesi ile püre haline getirin Diğer tüm malzemeleri de üzerine ekleyerek iyice karıştırın Kepekli veya sade tost ekmeğini üçgen şeklinde keserek, hazırladığınız fasulyeli harcı servis yapacağınız zaman ekmeklerin üzerine sürün

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.