Ölümüne Çukulata |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölümüne Çukulata[img]%5B1%5D gif[/img]Malzemeler225 gr koyu çikolata, ufak parçalara bölünmüş halde 100 gr tuzsuz tereyağ, oda sıcaklığında 150 ml (2/3 bardak ) süt 1 1/4 bardak esmer şeker 2 tatlı kaşığı vanilya özü 2 yumurta, sarısı ve beyazını ayırın, oda sıcaklığında 150 ml (2/3 bardak) yoğurt, oda sıcaklığında 2 bardak un 2 yemek kaşığı + 1 tatlı kaşığı kabartma tozu İç kreması 4 yemek kaşığı çekirdeksiz ahududu reçeli (vişne reçeli de yakışır) 4 yemek kaşığı brendi 400 gr koyu çikolata 220 gr tuzsuz tereyağ, oda sıcaklığında Üst kreması 1 bardak koyu çiğ krema 115 gr koyu çikolata, ufak parçalara bölünmüş halde En üzerine süs olarak daha az kakao içeren ve sütlü çikolatalardan yapılmış süsler Yapılışı Click this bar to view the full image![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|