Evlenme İkramiyesi |
10-14-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Evlenme İkramiyesiTC SOSYAL GÜVENLiK KURUMU BASKANLIĞI Kamu Görevlileri Emeklilik islemleri Daire Baskanlığına ANKARA SAYI : B 07 1 EMS 0 10 02 01 / / 200 KONU : 5434 sayılı Kanununa göre dul-yetim aylığı almakta iken tarihinde evlenmis bulunmaktayımEvlilik birliğim kurulmadan önce ve evlilik birliğim esnasında TC Emekli Sandığı ile ilgili bir görevde çalısıp çalısmadığım, hakkındaki beyanım asağıda (X) isareti ile gösterilmis olup, aksi sabit olduğu takdirde bundan doğacak mali ve cezai sorumluluğa katlanmayı kabul ediyorum 5434 Sayılı Kanunun 90 maddesi gereğince evlenme ikramiyesi verilebilmesi için gerekli islemin yapılmasını arz ederim / /200 Adı Soyadı imza EKLER : 1 Evlenerek gittiği haneden Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüklerinden) 1 Tanıtım Kartı 1 Sağlık Karnesi TCKimlik No : Emekli Sicil No : ADRES : BEYAN : ( ) 1- 5434 sayılı Kanuna tabi herhangi bir görevde çalısmadım ve çalısmıyorum 2- 5434 sayılı Kanuna tabi olarak sicil isyerinde çalıstım, çalısıyorum __________________________________________________ ____________________________ Durumunuza uygun ( ) bosluğa ( X ) isareti koyunuz Çalısıyorsanız kurum ve isyeri ile kurum sicil numaranızı ilgili bosluğa kaydediniz __________________________________________________ ____________________________ NOT : Sağlık karnenizinde dilekçe ile iadesi gerekmektedir
Görünüm Modları |
|