![]() |
Görev Tazminatı Dilekçesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Görev Tazminatı DilekçesiT ![]() ![]() SOSYAL GÜVENLĐK KURUMU BASKANLIĞI Kamu Görevlileri Emeklilik Đslemleri Daire Baskanlığına ANKARA Kurumunuzun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() almaktayım ![]() a) Halen Kamu kesiminde Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeliği de dahil olmak üzere herhangi bir görev yapmıyorum ![]() durumu Sandığınıza bir aylık süre içinde bildirmeyi, aksi halde yersiz ödenen meblağın yasal faizi ile birlikte aylıklarımdan defaten kesilmesini veya varsa artan kısmı defaten ödemeyi taahhüt ediyorum ![]() 13 ![]() ![]() yürürlüğe girmis bulunan 5434 sayılı T ![]() ![]() Hükmünde Kararnameyle değisik Ek 68 inci maddesi gereğince tarafıma görev tazminatı ödenmesi için gereğini arz ederim ![]() b) Kamu kesiminde görev yapıyorum ![]() T ![]() ![]() Kurumu : Görev Ünvanı : Adres : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() imza Ad Soyad
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|