Sırayla Herkes Azarlanır.. |
|
|
#1 |
|
delishhhh
|
Sırayla Herkes Azarlanır..DOKTOR ve iş istersen, yersin azarı: - Doktoru getirip de çivi ile çakacak halimiz yok Ben iş bulma kurumu da değilim Yok öyle, avantaya alıştınız![]() Şehit cenazesi görmek istemiyoruz dersen, yerin dibine girersin: - Askerlik yan gelip yatma değildir canım kardeşim! Çiftçinin hali ne olacak? Anamız ağladı dersen, haşlanırsın: - Ananı da al git! Satılık böbrek var diye döviz açarsan, perişan olursun: - Bak, satılık böbrek var diye ilan vermiş Kusura bakma hemşerim, burası sakatatçı dükkânı değil!Ekonomik tedbirlerde hüsran yaşadık, dağ fare doğurdu dersen, duvara çarparsın: - Beceriksizlik sende Git problemini çöz!Milletvekiliysen ve kürsüde sözü uzatıyorsan, kulağın çekilir: - Kısa kes, yeter! Deniz Feneri standı ile aynı karede görüntülemek istersen, oturursun aşağı: - Edepsizlik etme! ![]() ![]() Pancar üretemiyoruz, zor durumdayız dersen, morarırsın: - Ben medeniyet diyorum, sen pancar diyorsun Şehirli olmak çok önemli!Mazot çok pahalı, perişan olduk dersen, ters gelirsin: - E mübarek ![]() Mazotta yüzde 35 indirim yapıyoruz Oldu olacak bedava verelim!Meclis'te el kol hareketi yaparak konuşursan, alırsın cevabını: - El kol hareketi yapma Bu millet el kol hareketi yapanları hep sandığa gömdü Bir genel başkan el kol hareketiyle değil, diliyle konuşur Ama o dille de konuşabiliriz!Tarım politikalarını protesto edersen, yüzün kızarır: - Terbiyesizlik yapma, artistlik yapma! Ramazan Bayramı'na Şeker Bayramı dersen, çarpılırsın: - Bu, dört dörtlük Ramazan Bayramı'dır, ne Şeker Bayramı! Bu, değerlerin erozyonu Buna yer vermemeliyiz!İmam hatip lisesi fazla mı ne dersen, başına taş düşer: - Bizde yüzde 30'u meslek lisesi, yüzde 3'ü imam hatip Etmeyin ya! Sanki hepsi imam hatip anasını satayım!Oy verip vermemeyi düşünürsen, hedefe girersin: - Bize oy vermezsen, kentine hizmet gelmez! Pankart açanlara ses çıkarmazsan, yersin azarı: - Bu nasıl iş kardeşim? Attırsana o pankartları salondan Meclis böyle mi yönetilir? Miting meydanı mı burası?Dolayısıyla ![]() ![]() Azarlanma sıra işidir ![]() Sırası gelen azarlanır ![]() Alışın artık OSMAN GENCER |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|