![]() |
Şahsınla Monolog ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Şahsınla Monolog !Bu akşam seninle konuşmasam ne olur ? - Ölür müyüm? - Ölmem ![]() ![]() - Yaşar mıyım peki? - Sanmıyorum ![]() ![]() Bu akşam seninle konuşmasam da sadece sevişsem ne olur ? - Ölür müyüm,? - Ölürüm, belki ![]() - Mutlumuyumdur peki,? - Sanmıyorum ![]() ![]() Ben böyle elimde bir şişe şarap uzak bir diyara sürüklesem seni, kalksak gitsek mesela Foça'ya en eskisine ne olur? - Sarsılır mıyım? - Evet ![]() - Sarılırmıyım? - Belki ![]() - Ölür müsün peki huzurdan? - Gecinden veriyorum ![]() ![]() Ya da başka bir ihtimali olsa taşınsam mesela ben, içinden deniz geçen o şapşal şehrine; alsam seni de adanın koynuna ![]() Ben çizsem, sen söylesen gündüzleri, akşamları sarsan uyusak ![]() ![]() - İyi miyimdir? - Tartışılır ![]() - Uyur musun? - Bilmiyorum ![]() - İyi misindir peki? - Hiç sanmıyorum ![]() ![]() ![]() Peki bir de başa saralım ![]() Şimdi ben bu akşam seninle sevişmesem hatta konuşmasam ![]() Eski Foça da bir şişe şarapla sevgili olsam kısa bir aşk yaşasak, adına tatil desek ![]() O saçma şehre de taşınmasam- ki bu o kadar da kötü değil- ![]() Kimse beni sarmasa,anlamasa,bilmese ![]() ![]() ![]() ![]() İçinden sadece bürokrasi geçen, büyüklük masalıyla avutulmuş bir şehre taşınsam ![]() ![]() ![]() Seni de bilmiyormuş,tanımıyormuş gibi yapsam ![]() ![]() - Mantıklı bir karar mıdır? - Evet ![]() - Mantık önemli midir senin için? - Mutlaka(!) - Peki ben mutlu muyumdur? - ![]() ![]() ![]() - Peki sen, beni unuturmusun ya da özler misin ya da ![]() ![]() Cevabı biliyorum ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|